BLOG
Yurtdışı Kargo Firmaları
Yurtdışı Kargo Firmaları

Türkiye'den yurtdışına kargo gönderilebilecek kargo firmaları arasında DHL, TNT, UPS ve FEDEX gibi şirketler bulunmakta. Bu firmalar uluslararası kargo hizmeti sunmakta olup, güvenilir ve hızlı teslimat imkanı sağlamaktadır. Ayrıca, kargonun hızlı ulaştırılması önceliğiniz ise en hızlı gönderi süresi sunan kargo firması ile anlaşabilirsiniz. Yurtdışına kargo gönderirken tercih yaparken birden çok marka ile görüşüp fiyat teklifleri almanız, tercih yapmanızı kolaylaştıracak bir yöntem olabilir. Dolayısıyla, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir kargo firması seçmek için fiyatları karşılaştırarak kararınızı verebilirsiniz.

Türkiye’den Yurtdışına Kargo Hizmeti Veren Firmalar

Türkiye'den yurtdışına kargo göndermek isteyenler için çeşitli kargo firmaları bulunmakta. Bu firmaların başlıcaları şunlardır:

  • DHL kargo firması, uluslararası taşımacılık ve lojistik alanında dünya çapında tanınan bir markadır. Almanya merkezli olan bu şirket, 1969 yılında kurulmuştur ve küresel bir ağa sahiptir. Hava, deniz, kara ve demiryolu taşımacılığı dahil olmak üzere çeşitli lojistik hizmetleri sunar. DHL, müşterilerine hızlı ve güvenilir kargo teslimatı vaat eder.
  • UPS (United Parcel Service), dünya çapında paket teslimatı ve tedarik zinciri yönetimi konusunda hizmet veren bir Amerikan şirketidir. 1907 yılında Seattle, Washington'da kurulmuş olan UPS, bugün dünya genelinde 220'den fazla ülke ve bölgede faaliyet göstermektedir.
  • FedEx kargo, hızlı ve güvenilir paket teslimatı konusunda dünya çapında tanınan bir Amerikan çok uluslu şirkettir. 1971 yılında Frederick W. Smith tarafından kurulan şirket, hava ve kara taşımacılığı yaparak geniş bir lojistik ağı sunmaktadır. 
  • TNT kargo firması, uluslararası taşımacılık ve kurye hizmetleri sunan önde gelen şirketlerden biridir. Hollanda kökenli olan firma, dünya çapında geniş bir ağa sahiptir ve çeşitli kargo hizmetleri ile tanınmaktadır. TNT, özellikle zamanında teslimat ve güvenilir servis konusunda yüksek standartları ile bilinir.
  • PTT Kargo, Türkiye’de uzun yıllardır hizmet vermektedir. Türkiye genelinde geniş bir hizmet ağına sahiptir. PTT Türkiye genelinde 81 ilde 3.000'den fazla şubesi ve 20.000'den fazla personeli ile hizmet vermektedir. Yurt içinde ve yurt dışında birçok farklı noktaya kargo gönderimi yapmaktadır. 

Bunların haricinde Aras Kargo, MNG Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo gibi firmalar da yurdışına kargo hizmeti sunuyorlar.

Yurtdışı Kargo Firmaları Teslimat Süreleri

Yurtdışı kargo firmalarının teslimat süreleri, birçok faktöre bağlı olarak değişmekte. Gönderilen ülkenin uzaklığı ve gümrük işlemleri teslimat süresini etkileyen en önemli faktörlerden biri. Kargo ağırlığı ve boyutu da teslimat süresini etkileyen faktörlerden biridir. Ağır ve büyük kargolar, hafif ve küçük kargolara göre daha uzun sürede teslim edilebilir. Ayrıca ekspres, standart veya ekonomik kargo gibi farklı kargo türleri farklı teslimat sürelerine sahiptir. Ekspres kargo en hızlı, ekonomik kargo ise en yavaş teslimat süresine sahiptir.

Yurtdışı kargo ortalama teslimat süreleri:

  • Avrupa: 1-3 iş günü
  • Amerika: 2-4 iş günü
  • Asya: 3-5 iş günü
  • Orta Doğu : 3-5 iş günü
  • Afrika: 4-6 iş günü

Farklı firmaların farklı teslimat süreleri olabiliyor. Hangi ülkeye kargonuzun kaç günde ulaşacağını https://www.kargopass.com/fiyat-hesapla sayfamızdan görebilirsiniz.

Yurtdışı Kargo Firmanızı Kargopass ile Seçebilirsiniz

Yurtdışı kargo firmanızı Kargopass ile seçebilirsiniz. Yapacağınız gönderinin boyutlarını, ağırlığını ve hangi ülkeye göndereceğinizi panele girdiğinizde size uluslararası kargo teslimat sürelerini ve fiyatları gösteriyoruz. Farklı alternatiflerden istediğinizi seçebilirsiniz. Kargopass’ın kurye hizmet bölgesinde bulunuyorsanız, üye panelinden kurye çağır sekmesinden Kurye talep edebilirsiniz. Hizmet bölgesi dışındaysanız anlaşmalı kargo firmaları ile paketlerinizi bize ulaştırabilirsiniz.

Paketleriniz bize ulaştıktan sonra ölçümleri yapılır ve sisteme aktarılır. Tüm gönderileriniz 3 Boyutlu yapay zeka destekli ölçüm sistemimiz ile fiyatlandırılır. El ile yapılan ölçümlerde hatalar oluşabilmektedir. Bu hatalardan dolayı hesapladığınız ölçümler arasında fiyat farkları oluşmaktadır. Şeffaf ölçüm ile müşterilerimize 100% doğru ölçüm garantisi veriyoruz. Gönderilerinizin tamamı 365 gün boyunca veritabanımızda görsel ve sayısal olarak depolanmaktadır. Paketlerinizin fotoğraflarını ve sayısal verilerini görebilirsiniz.

EKLENME TARİHİ 28 Mart 2024
KARGOPASS
KargoPass sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close